Coworking er fremtidens kontor og arbejdsform.

På borsen.dk i en blog af Steffen Hedebrandt, står der:

“Coworking er et udtryk for et fælleskontor, hvor selvstændige, freelancere og mindre virksomheder organiserer sig sammen. Her kan de trække på de kompetencer, som de andre lejere i fællesskabet besidder. De får adgang til bedre faciliteter, end de ville have råd til alene. De kan gå sammen om at udføre projekter for fælleskunder. Og, ikke mindst, så får de et socialt netværk, som kan holde dem oppe, særligt i den svære startfase af iværksætteriet.”

Coworking har eksisteret i Rudersdal Væksthus i længere tid nu. Vores lejere samarbejder på kryds og tværs, nogle udfører projekter for fælleskunder, mens andre har slået sig sammen og startet ny virksomhed. Og så er der dem, der blot trækker på hinandens kompetencer og støtter hinanden i opstartsfaserne. Og alle deles om de fælles faciliteter Rudersdal Væksthus stiller til rådighed.

Vi har også sociale sammenkomster, fx. fælles morgenmad hver onsdag, fejren af fødselsdage m.m. samt en årlig, hyggelig julefrokost.

I skrivende stund kan vi tilbyde et mindre 1-2 pers. lokale, et større attelier, samt nogle ledige kontorpladser i vores åbne kontormiljø.

Er du interesseret, så ring til administrationen mellem 9 og 12 på hverdage:  21 23 20 20